Hoe mooi is het als je terug kan kijken op de periode dat je kindje nog zo heel klein was. De geluidjes, het kwetsbare, de tijd waarin jullie net ouders werden. Het badderen, heerlijk knuffelen bij papa & mama of broertjes en zusjes en het urenlang kunnen kijken naar je slapende babytje. De eerste momenten zijn zo ontzettend waardevol, want geloof mij.. de tijd vliegt voorbij!

Vooral tijdens een vroeg geboorte gebeurt er van alles en kan het een heel onzekere periode zijn. Ik als moeder van een prematuur, begrijp daar alles van en zeker in die periode is zo’n video van jullie sterke meid/jongen een lichtpuntje en heel waardevol.

 

Een clip van een paar minuten met prachtige details van jullie baby. Een cadeau voor jullie zelf, opa’s en oma’s of bijvoorbeeld als een digitaal geboorte kaartje. Sowieso een prachtige herinnering voor jullie op bewegend beeld.

Bruiloften filmen is een grote passie, maar sinds ik moeder ben van Emma, ging het ook kriebelen om Newborn video’s te maken. Het vastleggen van liefde. Natuurlijk worden er vooral in het begin altijd veel foto’s en filmpjes gemaakt met oa je telefoon, maar hoe mooi is het als er een professionele video wordt gemaakt van jullie nieuwste aanwinst?

NEW BORN VIDEO  150,-

  • 2 – 3 minuten video clip
  • 2 uur opname tijd
  • HD kwaliteit
  • Binnen 2 weken geleverd via WeTransfer
  • Incl btw & reiskosten (tot 25 km inbegrepen)