Voor recensies verwijs ik je door naar de Dromen in beeld pagina op The Perfect Wedding.nl  

ThePerfectWedding.nl is de meest uitgebreide en meest bezochte trouwsite van Nederland waar bruidsparen originele ideeën, praktische informatie, de laatste trends en de leukste leveranciers op een eenvoudige manier kunnen vinden

Waarom ieder bruidspaar een trouwfilm moet laten maken volgens de website
Met een beetje geluk trouw je maar één keer. Dat wil je dus in één klap goed vastleggen. Het lijkt misschien geinig om je neefje achter een camera te spannen en zo een paar knaken te besparen. Toch raden wij dit streng af! Het shot moet in één keer goed zijn en daar komt toch een professional bij kijken. Tegenwoordig investeren steeds meer bruidsparen naast fotografie ook in een kicke video van hun trouwdag. Dat klinkt heel cool, maar wat is daarvan de toegevoegde waarde?

De toegevoegde waarde van een trouwfilm
Je ziet ze steeds vaker langskomen op Facebook; trouwfilmpjes waarvan de tranen je in de ogen schieten. Zo’n tof filmpje zorgt er serieus voor dat je jouw grote dag van begin tot eind herbeleefd. Veel bruidsparen kiezen pas last minute voor een trouwfilm. Als er nog een gaatje over is in het budget. Stiekem best wel zonde! Want een trouwfilm heeft absoluut toegevoegde waarde.

1. Het is de beste manier om de dierbare herinneringen van je trouwdag te herbeleven.
2. Het is een leuke herinnering voor gasten die aanwezig waren op jullie bruiloft.
3. Het is ook leuk voor mensen die niet of maar gedeeltelijk aanwezig waren op jullie bruiloft.