.. een mooie herinnering aan jullie betoverende dag vastgelegd op film.

Het op unieke wijze mooi in beeld te mogen brengen van de liefde die mensen voor elkaar voelen, vind ik altijd heel bijzonder. Getuige te mogen zijn van zo’n speciaal moment, is iets heel moois en ik ben dan ook altijd zeer dankbaar. Het voelt dan net alsof ik het bruidspaar al langer ken en juist daarom heb ik heel veel plezier in het monteren van een film dat precies jullie dag laat zien en wie jullie zijn. Een mooie herinnering in beeld, waar jullie nog heel lang van kunnen nagenieten. Een leukere uitdaging voor mij bestaat er niet.

Voor de video’s gebruik ik muziek die zo dicht mogelijk bij het bruidspaar ligt. Hierbij let ik op wat er bijv tijdens de ceremonie gedraaid wordt of kies ik zelf een nummer wat ik bij de sfeer van de bruiloft vind passen.

DROMEN IN BEELD is te herkennen aan een romantische video montage met natuur details en geluiden en een cinematische videobewerking.

Nieuwsgierig geworden? Voor vragen mogen jullie mij ten alle tijde bereiken per e-mail, telefoon en WhatsApp. Ik hoor heel graag jullie verhaal aan & zie er naar uit om jullie droomdag vast te mogen leggen.

Liefs Carla

Bekijk hier de verschillende bruiloft droom pakketten..